Kylmä viima pakotti meidät heti ravintolan sisäpuolelle odottelemaan toisiamme. Oli vuoden ensimmäinen ruokatapaaminen. Ami oli selaillut Cityshopparin kirjaa ja sieltä oli löytynyt illan ruokapaikka. Paikka oli meille tuttu entuudestaan, mutta erinimisenä.
Ravintolasali oli erittäin viihtyisä ja kodikas. Antipastapöytä sai makuhermot herkistymään kävellessämme ohi pöytäämme. Tuntui kuin olisimme istuneet jonkun olohuoneessa.
Meitä palveli ensimmäisiä päiviä ravintolassa työskentelevä nuori tyttö. Hän oli erittäin palvelualtis ja mukava.
Kuohuviinitarjousta emme huomanneet hyödyntää. Blinit eivät myöskään houkutelleet. Päätimme aloittaa alkupaloilla ja sen jälkeen käyttää korttia joka oikeutti kaksi pääruokaa yhden hinnalla. Cityshopparikortilla sai myös viinipullon erikoishintaan.
Tarjoilijamme kertoi viinin olevan luomutuotetta ja ekologisesti valmistettua, ihan etikettiä myöten.
Tarjoilijamme kertoi viinin olevan luomutuotetta ja ekologisesti valmistettua, ihan etikettiä myöten.
Pöytään tuotiin ihanaa tuoretta leipää ja sitten tulivatkin jo eturuokalautaset. Kaikki olimme löytäneet omat herkkumme.
Lämmin ruoka oli kaikilla höystettynä erilaisilla risotoilla. Uman annos taisi sisältää kunnon perunamuussia.
Risottoannokset olivat valtavat. Sääli jättää lautaselle mutta minkäs teet kun vatsa on täynnä. Tarjoilijakin myönsi, että emme ole ensimmäiset jotka jättävät lautaselle. Toivottavasti kysyvät jatkossa, ainakin naisilta, haluavatko täyden annoksen vai hiukan
pienemmän. Turhaa heittää hyvää ruokaa pois.
pienemmän. Turhaa heittää hyvää ruokaa pois.
Madridin matka lähenee. Matkakirja ja kartat ovat jo kotona odottamassa. Ehdimme kuitenkin tavata pari kertaa ennen sitä hyvän ruoan merkeissä
Aika riensi, ja oli lähdettävä kotiin päin. Mutta ensin viihtyisän ”helpottamon” kautta.
Seuraavat ruokatreffit taas 27.02.2014 ravintola Kasakassa.
Nopeasti sait kuvat laitettua tarinaa värittämään. Unohdin tekstissä mainita, että Kasakka on seuraava paikka. Ja tietysti se pvämäärä, 27.2.14.
VastaaPoista