Kesäkauden päättäjäiset ja samalla Kultapossukerhon treffien alkajaiset vietettiin tutussa paikassa. Milla oli varmistanut, että pääsemme sisään, varaamalla meille etukäteen pöydän. Tavallaan turhaa koska muita ruokailijoita emme nähneet koko iltana. Saimme saman tutun pöydän jossa ruokailimme jonkunen vuosi sitten.
Helkan keittiö mainostaa käyttävänsä annoksissan kauden kotimaisia raaka-aineita. Listalta löytyy kalaa, poroa, riistaa, kasviksia, sieniä ja marjoja.
Cityshoppari kortin edut hyödynnettiin, - 20% á la carte annoksista ja ruokailun yhteydessä pullo talon viiniä mukavaan 19,- euron hintaan.
Tarjoilijalle teimme tilauksen: 4 pihviä maalaissalaatin kera ja 1 annos savulohta.
Saimme myös maistaa talon omaa leipää joka jakoi mielipiteet. Toiset kaipasivat hiukan happamuutta mausteeksi, toiset pitivät leivän hiukan makeasta mausta.
Pihvejä emme tarvinneet kauaa odottaa. Toiveemme mukaan paistettu medium ja medium+. Kaikki olivat tyytyväisiä, pihvit olivat erinomaiset ja kalakin sai kehuja. Viini riitti meille kaikille. Ja niinkuin aina ennenkin.
Se pieni makean nälkä oli pakko sammuttaa, joten listalta tilasimme omat suosikkimme.
Kuulumisia vaihdettiin. Työssä käyvät pakertavat taas tuttuun tapaan ja eläkeläiset "yrittävät saada ajan muuten kulumaan".
Tuntuu uskomattomalta, mutta taas on aika alkaa suunnitella ensi kevään kaupunkilomaa Madridiin. Minne se aika rientää? Juurihan me olimme Lissabonissa. Ensi tiistaihin mennessä saimme allakoiden aikataulujen tarkistamista varten miettimisaikaa. Sitten Milla tekee lentojen varauksen. Ajankohdaksi sovimme 23 - 27.4.2014.
Ennen sitä ehdimme vielä jonkusen kerran käydä ruokatreffeillä.
Seuraavat treffit ovat tiistaina 1.10.13 ja paikkana Brasserie Eira, Tehtaankatu 21. Milla lupasi taas varata pöydän.
Kun lasku oli maksettu (28,- euroa/hklö) lähdimme kotia kohti. Kohta näemme jälleen.
Milla yhtyy kirjoittajan mielipiteeseen, kaikki hyvin Helkan keittiössä.
VastaaPoistaMukavan illan jälkeen kiva taas odotella seuraavia treffejä, niin ja niitä kuvia. Ei kuitenkaan paineella - t Sipoon bloggaaja
VastaaPoista