Helsingin kadut olivat jo sulaneet jäästä ja lumesta, mutta hiekkaa olikin sitäkin enemmän. Ja valoisaakin oli jo saapuessamme ruokatreffeille. Treffipaikkamme olikin tällä kertaa vähän erilainen, mutta loistava. Meitä oli tällä kertaa neljä istumassa pyöreän pöydän ympärillä, sillä Umalle oli tullut este viime hetkellä.
Tämän paikan omistaja Ville Haapasalokin vilahti silmiemme alla. Olimme vain niin hitaita, ettemme ehtineet pyytää häntä kuvaan kanssamme.
Ruokalistojen kanssa oli taas ihmettelemistä. Tarjoilijalta saimme sitten selvennystä eri ruokiin, jotka olivat hieman vieraita meille. City-shoppari kortilla sai lyhyemmän kaavan mukaan viiden ruokalajin menun kaksi yhden hinnalla ja Ami sekä Carita valitsivat sellaisen. Tarjoilija kyllä tuumasi että on aika iso annos, mutta rohkeasti sellainen tilattiin.
Milla ja Anki valitsivat a la carte listalta omat mieluisat annokset - lohta ja härkää.
Amin ja Caritan herkutellessa alkupaloilla, saivat Milla ja Anki siemailla punaviiniä.
![]() |
Pelmenit salaatin kanssa - menun alkuruoka |
Pääruoka tuotiin sitten kaikille samaan aikaan.
![]() |
Millan härkä/kasvisvarras perunoiden kera |
![]() |
Ankin lohiannos |
![]() |
Menun pääruoka . Kebab lampaan jauhelihasta, Julienne sieni-smetana, juustopaistos-juustoleipä |
![]() |
Vaniljajäätelöä ja kahvia Millalle ja Ankille |

Tähän loppuun Ville Haapasalon mietelmä ja ajatus
'Olen kuullut matkoillani, että yleensä ihmiset syövät elääkseen, mutta Georgiassa ihmiset elävät syödäkseen. Olen suunnitellut tätä georgilaista ravintolaa viimeiset 15 vuotta. Tämä voi olla pieni askel ihmiskunnalle, mutta toivottavasti tässä ei ole liian monta askelmaa minulle'
Georgilainen Ravntola Purpur on kiehtova elämysmatka Gruusian makumaailmaan, Tervetuloa mukaan! Jos uskallat!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun jätit kommentin.